Schema’s spieren kweken

Wil jij serieus en effectief spieren kweken? Dan moet je alles goed doen op gebied van training, voeding en rust. Nu kan je dit natuurlijk zelf allemaal uitzoeken, maar gelukkig is er al veel bekend over effectief trainen en snel spieren opbouwen. Hier bestaan kant-en-klare training- en voedingsschema’s voor.

Schema’s spieren kweken

Training schema’s zijn maatwerk. Natuurlijk zijn er online veel standaard schema’s te vinden, maar die zijn vaak erg algemeen van opzet en meestal heb je daar niet veel aan tenzij je een absolute beginner bent. Ben je eenmaal (wat) gevorderd en wil je progressie blijven boeken? Dan heb je een schema op maat nodig.

Hieronder sommen we kant-en-klare training- en voedingsschema’s op die jou precies vertellen hoe je moet trainen, welke oefeningen, wat en wanneer je moet eten en effectief supplementenadvies. Deze schema’s zijn gemaakt door Krachttraining.net, een deskundige op gebied van sport, krachttraining en (sport)voeding.

Trainingsschema’s voor specifieke sporten

Wist je dat er via Krachttraining.net ook sportspecifieke krachttraining en voedingsschema’s te downloaden zijn? Dus met deze schema’s wordt jij snel beter en sterker in je sport!

(3.602x gelezen)